Връзки за достъпност

Извънредни новини

Гледайте Студио България

Sorry! No content for 1 юли. See content from before

25 юни 2024, вторник

Loop Radan Kanev.mp4
please wait
Embed

No media source currently available

0:00 0:00:16 0:00

Първо бяха поотделно. След това се обединиха. Гласовете за тях обаче спаднаха така или иначе. Коалицията "Продължаваме промяната - Демократична България" (ПП-ДБ) беше определена за големия губещ от парламентарния вот на 9 юни. Какво е бъдещето ѝ - за това говори евродепутатът от партията Радан Кънев.

След резултатите от изборите лидерът на "Да, България" Христо Иванов подаде оставка, председателят на ДСБ Атанас Атанасов каза, че ще поиска вот на доверие, а Кирил Петков от "Продължаваме промяната" каза, че ще търси реванш.

Дават ли си сметка за случилото се лидерите партиите в коалицията ПП-ДБ и какви действия предприемат, за да възвърнат доверието на хората в себе си? В Студио България с Генка Шикерова е Радан Кънев, който беше избран за евродепутат.

Loop Sliven pedofil 1.mp4
please wait

No media source currently available

0:00 0:00:42 0:00

Българската съдебна система е на колене пред доказан педофил.

Почти две години след като 14 деца подават жалби и свидетелстват срещу него, съдът отказва да даде ход на делото.

Става въпрос за мъж, осъден във Великобритания за педофилия и издирван от властите там. Той се казва Даниел Хъл. Българските власти отказват да го предадат.

Почти две години 14 деца растат между датите на провалените дела и усещането, че няма да получат справедливост.

В Студио България с Генка Шикерова гостуват адвокат Стойко Славов, един от защитниците на децата, и Росица Кратункова от Фондация „За Надежда“.

Заредете още

XS
SM
MD
LG