Връзки за достъпност

Извънредни новини

Гледайте Студио България

Rectangle_16x9.mp4
please wait
Embed

No media source currently available

0:00 0:00:32 0:00

Футболист с лице на прасе затиска с крак тиква вместо топка. А отгоре има надпис “#Кой печели, ако не гласуваш”. Или пък въпрос:"Какъв искате да бъде вашият премиер?", а възможните отговори са два - от една страна е Денков, а от друга - Борисов и Пеевски един до друг.

Тази кампания започна с плакати и билбордове с карикатури от анонимни автори. Борисов видя в тиквата мандаринка, а ЦИК разпореди билбордът с Денков, Борисов и Пеевски да бъде свален.

И все пак някой плаща за тези материали по време на предизборна кампания. ПП-ДБ не си ги припознаха, въпреки че съдържателно се застъпват с тяхното послание, че ГЕРБ и ДПС са в „сделка“. Довчера ПП-ДБ бяха коалиционни партньори именно с ГЕРБ-СДС, но в седмиците преди изборите шумно се разграничават едни от други.

До какви изборни резултати ще доведе всичко това? Гост на Генка Шикерова е политическият пиар Весислава Танчева.

LOOP Todor Tagarev.mp4
please wait

No media source currently available

0:00 0:00:35 0:00

Той стана обект на синхронизирана атака от лидера на ГЕРБ Бойко Борисов и от съпредседателя на ДПС Делян Пеевски. Това се случи на фона на очакваната ротация в правителството Денков-Габриел през март, но не само.

Бившият министър на отбраната Тодор Тагарев говори за това имало ли е натиск върху него, докато е бил на власт, както и защо Борисов и Пеевски го нападнаха.

Министерството на отбраната е ключово от гледна точка на сигурността. България е сред 18-те държави от НАТО с рекорден бюджет за отбрана. Сега предстои засилване на процеса на превъоръжаване, тоест става въпрос за много пари.

В Студио България с Генка Шикерова гостува Тодор Тагарев, който освен за вътрешнополитическата ситуация в България, ще говори и за тази на фронта в Украйна.

Заредете още

XS
SM
MD
LG