Връзки за достъпност

Извънредни новини

Гледайте Студио България

Sorry! No content for 31 януари. See content from before

30 януари 2024, вторник

Boec LOOP.mp4
please wait
Embed

No media source currently available

0:00 0:00:12 0:00

Кои са “Копринката”, “Касиерът” и “Мистър Кеш” и какво е общото им с “господин Магнитски”? Има ли проблем около имотните сделки на бившата фирма на финансовия министър Асен Василев и депутата от ПП-ДБ Даниел Лорер?

Генка Шикерова с помощта на Георги Георгиев и Весислава Танчева от гражданско сдружение БОЕЦ разплита мрежата от прякори и обвързаности, които бяха обсъждани през последните дни. Поводът е на пръв поглед големият скандал между силните мъже в държавата – президента Румен Радев, председателя на парламентарната група на ДПС Делян Пеевски и лидера на ГЕРБ Бойко Борисов.

Boyko Rashkov loop.mp4
please wait

No media source currently available

0:00 0:00:09 0:00

Бойко Рашков беше единственият от ПП-ДБ, който гласува срещу избора на Десислава Атанасова за член на Конституционния съд. Преди това се въздържа при гласуването на промените в конституцията. Това се случи, макар че коалицията му застана и зад двете решения.

Той беше министър на вътрешните работи по времето на ареста на Бойко Борисов, както и при разкритията за злоупотреби при строежа на автомагистрала Хемус.

Генка Шикерова разговаря с Бойко Рашков за сглобката в управлението и промяната след ареста на Бойко Борисов. Цялото видео гледайте в YouTube.

Заредете още

XS
SM
MD
LG