Връзки за достъпност

Извънредни новини

Гледайте Студио България

Boec LOOP.mp4
please wait
Embed

No media source currently available

0:00 0:00:12 0:00

Кои са “Копринката”, “Касиерът” и “Мистър Кеш” и какво е общото им с “господин Магнитски”? Има ли проблем около имотните сделки на бившата фирма на финансовия министър Асен Василев и депутата от ПП-ДБ Даниел Лорер?

Генка Шикерова с помощта на Георги Георгиев и Весислава Танчева от гражданско сдружение БОЕЦ разплита мрежата от прякори и обвързаности, които бяха обсъждани през последните дни. Поводът е на пръв поглед големият скандал между силните мъже в държавата – президента Румен Радев, председателя на парламентарната група на ДПС Делян Пеевски и лидера на ГЕРБ Бойко Борисов.

Boyko Rashkov loop.mp4
please wait

No media source currently available

0:00 0:00:09 0:00

Бойко Рашков беше единственият от ПП-ДБ, който гласува срещу избора на Десислава Атанасова за член на Конституционния съд. Преди това се въздържа при гласуването на промените в конституцията. Това се случи, макар че коалицията му застана и зад двете решения.

Той беше министър на вътрешните работи по времето на ареста на Бойко Борисов, както и при разкритията за злоупотреби при строежа на автомагистрала Хемус.

Генка Шикерова разговаря с Бойко Рашков за сглобката в управлението и промяната след ареста на Бойко Борисов. Цялото видео гледайте в YouTube.

Заредете още

XS
SM
MD
LG