Предаването "Въпросите" по TV1 спира временно заради липса на финансиране

Снимка от студиото на "Въпросите" по ТВ1

Телевизионното предаване "Въпросите", което се излъчваше всеки следобед по ТВ 1, излиза в "дълга ваканция" поради липса на финансиране, съобщи"Дневник".

Предаването се излъчваше в продължение на три години, като всяка вечер водещите се сменяха. В екипа участваха журналистите Милен Цветков, Миролюба Бенатова, Генка Шикерова, Лили Маринкова, Емилия Милчева, Светла Петрова и други. Продуцент е Люба Ризова, която дълги години беше директор "Новини и актуални предавания" в Би Ти Ви.

"В петък аз имам честта "да мета" в студиото на предаването Въпросите. Тогава ще е последното предаване за сезона, а може би и завинаги", написа във фейсбук профила си Миролюба Бенатова.

"Благодаря на всички за всеотдайната ежедневна работа по продукцията на "Въпросите"! Благодаря и на всички видими и невидими помощници, това предаване да го има! Благодаря на зрителите за даренията!
Продукцията излиза в дълга ваканция! Търсим финансиране!", написа във "Фейсбук" Румен Ковачев, собственик на ТВ 1.

"Досега имахме договор с ТВ 1, за съжаление в последния месец "Булсатком" е прекратил договора си с ТВ 1, ерго няма финансиране и ТВ1 трябва да прекрати договора си с нас", каза Люба Ризова в предаването "Въпросите" от 25 юли.

Вижте също Люба Ризова, за която истината е важна като това да пие вода